وي با اشاره به اينکه استان مرکزي به دليل ويژگيهاي خاص خود داراي جاذبههاي بسياري براي جذب گردشگر است، بيان داشت: بايد در معرفي جاذبههاي گردشگري استان به گونهاي عمل کرد که اين جاذبهها بارور شده و گردشگران داخلي و خارجي بيش از گذشته به اين استان سفر کنند.
مديرکل ميراثفرهنگي استان مرکزي ادامه داد: بر اساس آمارهاي موجود جاذبههاي طبيعي، تاريخي و فرهنگي استان مرکزي در مقايسه با ساير استانها بسيار بالا است، به گونهاي که گردشگران داخلي و خارجي تمايل زيادي به بازديد از اماکن تاريخي و گردشگري استان دارند.
فراهاني با اشاره به برنامهريزيهاي صورت گرفته براي تسهيل سفر مردم و گردشگران به استان مرکزي در نوروز سالهاي گذشته گفت: ستاد دائمي تسهيلات سفرهاي استان مرکزي براي نوروز 90 نيز برنامههاي متنوعي را در دستور کار قرار داده است.
وي افزود: اين برنامهها در بخشهاي اداري و پشتيباني، نظارت بر تاسيسات و موسسات گردشگري، نظارت بر ساير صنوف که به مسافران خدمات ارائه ميدهند، خدمات بهداشتي و درماني، خدمات امداد و نجات، خدمات انتظامي و امنيتي و حمل و نقل، ترافيک و خدمات جادهاي تدوين شده است.
فراهاني از اطلاعرساني، تبليغات و راهنمايي مسافران و گردشگران، دريافت پيشنهادات، انتقادات و رسيدگي به شکايات، خدمات شهري و رفاه عمومي، خدمات اسکان و اقامت، برنامههاي فرهنگي، اجتماعي، هنري، امداد خودرو و خدمات بيمهاي و استخراج و پردازش آمار و اطلاعات به عنوان ديگر محورهاي اين برنامهريزيهاي ياد کرد./115
انتهای پیام/